Instalatii frigorifice

Frigo Industry va ofera montaj si service pentru instalatii frigorifice cu plata in rate. Contactati-ne pentru o oferta detaliata de instalatii frigorifice!

In functie de necesitatile afacerii dumneavoastra, noi putem monta orice instalatie frigorifica, indiferent de marimea proiectului. De asemenea, noi oferim servicii de service si mentenanta pentru instalatii frigorifice la cele mai mici preturi din Romania.

Astazi, este greu sa ne imaginam viata fara racire si congelare, deoarece aceste lucruri sunt mult mai importante pentru noi decat ne putem imagina. Astfel, aceste instalatii frigorifice au nenumarate aplicatii, dintre care putem enumera: congelarea si refrigerarea tuturor alimentelor, instalatiile de aer conditionat, containerele frigorifice, productia de gheata, instalatii de uscare prin congelare si altele.

In ziua de azi este greu sa ne imaginam viata fara racire si congelare ele avand un impact asupra existentei noastre mai mare decat de imaginam. Instalatiile frigorifice au nenumarate aplicatii, cum ar fi: refrigerarea si congelarea alimentelor, instalatii de aer conditionat, containere frigorifice, productia de gheata, instalatii de uscare prin congelare si altele. Primele instalatii frigorifice au aparut in SUA in 1880 si foloseau compresoare pe amoniac. Astazi cele mai multe instalatii frigorifice sunt pe freon.

In functie de necesitatile dumneavoastra, realizam orice instalatie frigorifica, indiferent de marimea proiectului si de asemena; De asemenea, reparam orice instalatie frigorifica.

Experienta noastra in domeniul frigorific ne recomanda tuturor celor interesati. Ne dorim un parteneriat pe termen lung cu toti clientii nostri si va garantam calitatea lucrarilor.

Experienta noastra in domeniul frigorific, seriozitate, promptitudinea si raportul calitate-pret ne recomanda pentru o posibila colaborare cu dumneavoastra. Ne dorim un parteneriat pe termen lung cu toti clientii nostri si garantam pentru calitatea lucrarilor executate de noi.

Vrei o oferta detaliata pentru instalatii frigorifice? Nu ezita, contacteaza-ne chiar acum!

Galerie foto: