Depozite frigorifice

Construim depozite frigorifice la orice dimensiune, acestea nefiind standard. Noi putem monta depozite frigorifice intr-un spatiu deja existent sau se pot executa ca si constructii independente.

Pentru a construi un depozit frigorific trebuie sa apelati la specialistii de la Frigo Industry. Acestia vor tine cont de tipul produsului congelat sau refrigerat, cantitatea depozitata, dar si de temperatura dorita.

Noi construim depozite frigorifice cu elemente de perete, podea si de tavan din panouri izolate cu spuma poliuretanica intarita si expandata. Usile frigorifice sunt din inox sau tabla vopsita in camp electrostatic, cu diferite grosimi si in functie de sistemul de balamale, poate fi usi batante sau culisante, in functie de necesitatile beneficiarului.

De asemenea, noi construim si depozite frigorifice cu atmosfera controlata pentru fructe, pastrand calitatea si prospetimea lor fara a utiliza substante chimice. Astfel, produsele pot fi depozitate de 3-4 ori mai mult timp decat in mod normal.

Galerie foto: