Depozite frigorifice

Construim depozite frigorifice la orice dimensiune, acestea nefiind standard. Noi le putem monta intr-un spatiu deja existent sau se pot executa ca si constructii independente.

Pentru a construi un depozit frigorific trebuie sa apelati la specialistii de la Frigo Industry. Acestia vor tine cont de tipul produsului congelat sau refrigerat, cantitatea depozitata, dar si de temperatura dorita.

Noi construim depozite frigorifice cu elemente de perete, podea si de tavan din panouri izolate cu spuma poliuretanica intarita si expandata. Usile frigorifice sunt din inox sau tabla vopsita in camp electrostatic, cu diferite grosimi si in functie de sistemul de balamale, poate fi usi batante sau culisante, in functie de necesitatile beneficiarului.

De asemenea, noi construim si depozite frigorifice cu atmosfera controlata pentru fructe, pastrand calitatea si prospetimea lor fara a utiliza substante chimice. Astfel, produsele pot fi depozitate de 3-4 ori mai mult timp decat in mod normal.

Proiectam si realizam depozite frigorifice la orice dimensiune ceruta de client, acestea nefiind standard. Acestea pot fi montate intr-un spatiu deja existent sau se pot executa ca si constructii independente.

Se numesc depozite frigorifice sau antrepozite frigorifice, spatiile racite destinate pastrarii si depozitarii produselor alimentare sau non-alimentare.

Clasificare depozite frigorifice:

  • Tunele de refrigerare;
  • Pentru produse refrigerate;
  • Tunele de congelare;
  • Pentru produse congelate.

Pentru a construi un depozit frigorific luam in considerare tipul produsului congelat sau refrigerat, cantitatea depozitata si temperatura dorita.

Acestea pot fi cu elemente de perete, podea si de tavan, din panouri izolate cu spuma poliuretanica intarita si expandata. Usile frigorifice sunt din inox sau tabla vopsita in camp electrostatic, cu diferite grosimi si in functie de sistemul de balamale, poate fi usi batante sau culisante, in functie de necesitatile beneficiarului.

Cele mai importante etape in dimensionarea acestora sunt urmatoarele:

  • determinarea suprafetelor de prelucrare prin frig si pentru depozitare;
  • stabilirea unui amplasament performant;
  • calculul necesarului de frig.

Pretul depinde de marimea acestora, de grosimea panourilor izolante folosite, de tipul usii si de sistemul de racire.

Depozitele cu atmosfera controlata se diferentiaza de cele uzuale prin imbinarea panourilor care trebuie sa fie etansa, prin usa frigorifica si prin echipamentele tehnologice specifice: statie control umiditate, statie de control atmosfera, generator de azot, epurator CO2, convertor etilena.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati.

Galerie foto: