Compresoare frigorifice

Vrei un compresor frigorific? Frigo Industry comercializeaza si monteaza o gama variata de compresoare frigorifice la cele mai mici preturi din Romania!

Compresoarele frigorifice sunt de doua feluri:

  • compresoare frigorifice ermetice;
  • compresoare frigorifice semiermetice.

Compresoarele ermetice (capsulate) sunt formate dintr-o carcasa metalica sudata si etansa care face inaccesibile partile mobile si nu permite interventiile in interior. De cealalta parte, compresoarele semiermetice pot fi demontate. La acestea putem demonta atat motorul, cat si compresorul in sine, facand posibile interventiile de depanare.

Cand un compresor frigorific trebuie montat intr-un echipament nou, este suficient timp pentru a alege tipul compresorului adecvat din fisele tehnice si pentru a face testele necesare. In schimb, cand un compresor frigorific defect trebuie inlocuit, de multe ori nu este posibil sa se obtina acelasi tip de compresor frigorific ca cel original. In astfel de cazuri, trebuiesc comparate datele relevante ale compresorului. In alegerea compresorului trebuie sa se tina cont de agentul frigorific, tensiune, frecventa, domeniul de aplicare, capacitatea compresorului, cat si de conditiile de pornire si racire ale acestuia.

Comercializam o gama larga de compresoare frigorifice, cum ar fi compresoare Bitzer, Copeland, Emerson, Maneurope si multe altele. De asemenea, reparam orice model si tip de compresoare frigorifice, inclusiv prin sistemul BUY-BACK.

Galerie foto: