Compresoare frigorifice

Vrei un compresor frigorific? Frigo Industry comercializeaza si monteaza o gama variata de compresoare frigorifice la cele mai mici preturi din Romania!

Compresoarele frigorifice sunt de doua feluri:

  • ermetice;
  • semiermetice.

Compresoare frigorifice ermetice

Compresoarele ermetice (capsulate) sunt formate dintr-o carcasa metalica sudata si etansa care face inaccesibile partile mobile si nu permite interventiile in interior. De cealalta parte, compresoarele semiermetice pot fi demontate. La acestea putem demonta atat motorul, cat si compresorul in sine, facand posibile interventiile de depanare.

Cand un compresor frigorific trebuie montat intr-un echipament nou, este suficient timp pentru a alege tipul compresorului adecvat din fisele tehnice si pentru a face testele necesare. In schimb, cand un compresor frigorific defect trebuie inlocuit, de multe ori nu este posibil sa se obtina acelasi tip de compresor frigorific ca cel original. In astfel de cazuri, trebuiesc comparate datele relevante ale compresorului. In alegerea compresorului trebuie sa se tina cont de agentul frigorific, tensiune, frecventa, domeniul de aplicare, capacitatea compresorului, cat si de conditiile de pornire si racire ale acestuia.

Compresoare frigorifice semiermetice

Compresoarele semiermetice permit demontarea atat a motorului cat si a compresorului, facand posibile interventii mecanice de intretinere si depanare.

Cand un compresor frigorific trebuie instalat intr-un echipament nou, este suficient timp pentru a alege tipul compresorului adecvat din fisele tehnice si a face testele necesare. In schimb, cand un compresor frigorific defect trebuie inlocuit, de multe ori nu este posibil sa se obtina acelasi tip de compresor frigorific ca cel original. In asemenea cazuri, este necesar sa se compare datale relevante ale compresorului. In alegerea compresorului trebuie sa se tina cont de agentul frigorific, tensiune si frecventa, domeniul de aplicare, capacitatea compresorului, conditiile de pornire si racire.

Durata de viata a unui compresor depinde de o activitate de service adecvata.

Comercializam o gama larga de compresoare frigorifice, cum ar fi compresoare Bitzer, Copeland, Emerson, Maneurope si multe altele. De asemenea, reparam orice model si tip de compresoare frigorifice, inclusiv prin sistemul BUY-BACK.

Galerie foto: