Agregate frigorifice

Cauti un agregat frigorific? Cele mai ieftine agregate frigorifice din Romania le gasiti doar pe Frigo Industry. Contacteaza-ne acum!

Agregatele frigorifice in doua trepte sunt destinate congelarii rapide a produselor, durata de congelare fiind redusa de tempteratura de vaporizare extrem de scazuta. Acestea sunt disponibile in marimi normale, dar si in marimi mari pentru a asigura cea mai buna operare in conditii extreme (ambient ridicat sau temperaturi ridicate de evaporare).

Unul dintre cele mai folosite agregate frigorifice sunt cele Copeland Scroll. Printre cele mai importante caracteristici sunt ale acestora, putem enumera:

 • varietatea aplicatiilor;
 • agregatele pot fi utilizate cu freon: R404A, R507, R134a, R407C si R22;
 • eficineta comparabila cu a produselor semi-ermetice si mult superioara celor ermetice;
 • rezistenta foare ridicata si operare lina ca rezultat al tehnologiei exclusive Copeland Scroll.

Centrale frigorifice

Centralele frigorifice sunt cele mai complexe agregate frigorifice utilizate de regula in instalatii frigorifice mari cu mai multi consumatori. Centralele frigorifice sunt de regula compuse din doua sau mai multe compresoare care functioneaza impreuna.

Sfera acoperita de agregatele frigorifice Copeland Scroll cuprinde modele potrivite tuturor aplicatiilor de refrigerare. Printre aplicatiile uzuale se numara: vitrinele frigorifice din super/mini marketuri, tunele de refrigerare, depozite de congelare, camere frigorifice.

Agregatele frigorifice Copeland Scroll sunt disponibile in marimi normale precum si mai mari pentru a asigura cea mai buna operare in conditii extreme ( ambient ridicat sau temperaturi ridicate de evaporare).

Agregatele Copeland Scroll sunt disponibile in doua categorii:

 • pentru aplicatii la temperaturi medii si ridicate
  Au la baza compresoare ZB/ZR Copeland Scroll.
  Cele ce au in componenta compresoarele ZB cuprind modele ce variaza de la 2 la 15 CP, la temperaturi de evaporare de la +12.5ºC ce pot cobora pana la -30ºC .
 • pentru aplicatii la temperaturi joase
  Au in componenta compresoarele ZF Copeland Scroll, potrivite pentru temperaturi scazute. Temperaturile de evaporare sunt de la +7ºC la -45ºC, la o putere intre 3 si 15 CP.

Agregatele Copeland Scroll insumeaza toate caracteristicile pe care le prezinta compresoarele Copeland Scroll..

Cele mai importante caracteristici sunt:

 • varietatea aplicatiilor;
 • agregatele pot fi utilizate cu freon: R404A, R507, R134a, R407C si R22;
 • eficienta comparabila cu a produselor semi-ermetice si mult superioara celor ermetice;
 • rezistenta foare ridicata si operare lina ca rezultat al tehnologiei exclusive Copeland Scroll;

Agregate frigorifice racite cu aer, pentru aplicatii comerciale si industriale

 • se pot utiliza in conditii extreme ca, temperaturi de vaporizare inalte si / sau temperaturi ambientale ridicate;
 • accesorii ca: subracitor de lichid, separator de ulei, protectie pe linia de refulare gaz si presostat diferential de ulei, asigura eficienta si fiabilitate ridicate;
 • tip scroll dotate cu sistem de injectie lichid foarte eficient pentru protectia la temperaturile inalte ale gazului de pe linia de refulare;
  dotate cu ventilatoare silentioase, ale caror motoare au control electronic al vitezei, asigurandu-se astfel controlul optim al presiunii / temperaturii de condensare;
 • proiectate in lumina conceptelor de economisire a energiei si reducere a emisiilor in atmosfera;
  constructie robusta si design compact;
  buna functionare in conditii de suprapresiune: 25 bar.

Agregate frigorifice in doua trepte – sunt destinate congelarii rapide a produselor, durata de de congelare fiind redusa de tempteratura de vaporizare extrem de scazuta.

Galerie foto: